MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Kawy z Afryki, Indii, Brazylii - czym charakteryzują się kawy z rożnych stron świata?

Redakcja
W kuchni "Dzień Dobry TVN" gościł wicemistrz Polski baristów Łukasz Mitura, który opowiedział o kawach z różnych rejonów świata. - Kawa czerpie bardzo dużo z gleby - wyjaśnił w studiu wpływ pochodzenia kawy na jej smak. Barista zaznaczył też, jak ważne jest użycie świeżo palonej kawy i podkreślił, żeby absolutnie nie zalewać kawy wrzątkiem.

Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska