W sobotę i niedzielę (17-18 lipca) od godz. 12 serwowane są tam potrawy przygotowane przez wrocławskich restauratorów. Wśród trzydziestu wystawców jest w czym wybierać. Są dania mięsne i wegetariańskie, autorskie drinki, koktajle oraz przekąski słodkie lub wytrawne. W menu są m.in.: ręcznie robione kluseczki z krewetkami i mascarpone, pieczony pstrąg, prawdziwa paella czy burgery, a na zwieńczenie rozpusty: lody, baklawy i wiele innych pyszności.
Dla gości przygotowano stoliki, przy których można zjeść i leżaki, żeby po posiłku zrelaksować się przy muzyce.
Zobaczcie zdjęcia:
CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?