Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Trwa festiwal trunków rzemieślniczych we Wrocławiu. Zobaczcie, co jeszcze możecie tu dostać [ZDJĘCIA]

Karolina Kwiatek
Karolina Kwiatek
Jeszcze tylko do niedzieli (29 stycznia) we wrocławskim IASE będzie można spróbować perskich pierogów, udonu z kimchi, owoców w czekoladzie, a także rzemieślniczych alkoholi. Niespotykany mix zawdzięczamy aż trzem festiwalom, które odbywają się w okolicach Hali Stulecia.
Jeszcze tylko do niedzieli (29 stycznia) we wrocławskim IASE będzie można spróbować perskich pierogów, udonu z kimchi, owoców w czekoladzie, a także rzemieślniczych alkoholi. Niespotykany mix zawdzięczamy aż trzem festiwalom, które odbywają się w okolicach Hali Stulecia. Karolina Kwiatek/Polska Press
Jeszcze tylko do niedzieli (29 stycznia) we wrocławskim IASE będzie można spróbować perskich pierogów, udonu z kimchi, owoców w czekoladzie, a także rzemieślniczych alkoholi. Niespotykany mix zawdzięczamy aż trzem festiwalom, które odbywają się w okolicach Hali Stulecia.

W sobotę (28 stycznia) o godz. 12 rozpoczął się event gastronomiczny. W centrum IASE (ul. Wystawowa 1 we Wrocławiu) mają miejsce trzy imprezy kulinarne:

  • Festiwal Azjatycki Wrocław,
  • Festiwal Kawy i Czekolady,
  • Festiwal Piwa, Wina i Trunków Rzemieślniczych.

Wydarzenie zakończy się w niedzielę (29 stycznia) o godz. 19.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska