Jeszcze tylko do niedzieli (29 stycznia) we wrocławskim IASE będzie można spróbować perskich pierogów, udonu z kimchi, owoców w czekoladzie, a także rzemieślniczych alkoholi. Niespotykany mix zawdzięczamy aż trzem festiwalom, które odbywają się w okolicach Hali Stulecia.
W sobotę (28 stycznia) o godz. 12 rozpoczął się event gastronomiczny. W centrum IASE (ul. Wystawowa 1 we Wrocławiu) mają miejsce trzy imprezy kulinarne:
Festiwal Azjatycki Wrocław,
Festiwal Kawy i Czekolady,
Festiwal Piwa, Wina i Trunków Rzemieślniczych.
Wydarzenie zakończy się w niedzielę (29 stycznia) o godz. 19.
Wideo
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!