4 z 13
Poprzednie
Następne
Produkty znikają z marketów Lidl, Biedronka, Auchan. GIS ostrzega: Groźne bakterie w mleku i tatarze wołowym. To wycofane produkty
Mąka wycofana ze sklepów
Przekroczenie najwyższego dopuszczalnego poziomu aflatoksyn w surowcu wykorzystanym do produkcji mąki migdałowej. Aflatoksyny to substancje produkowane przez grzyby pleśniowe z rodziny Aspergillus, które mają szkodliwy wpływ na zdrowie człowieka.
Nazwa produktu: Mąka migdałowa, FIVIO, 250 g
Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Producent: RADZIOWI Sp. z o.o., ul. Chopina 8A, 36-200 Brzozów
Numer partii/data minimalnej trwałości:
2P13.03/2 - 28-02-2025
2P14.03/1 - 28-02-2025
2P15.03/1 - 28-02-2025
2P20.03/1 - 20-12-2024
2P21.03/1 - 21-12-2024
2P22.03/1 - 22-12-2024
2P23.03/1 - 23-12-2024
2P27.03/1 - 27-12-2024
2P28.03/2 - 28-12-2024
2P29.03/1 - 29-12-2024
2P29.03/2 - 29-12-2024
2P02.04/1 - 02-01-2025
2P03.04/1 - 03-01-2025