MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane fetą

Składniki:
- pieczarki,
- ser feta,
- orzechy włoskie,
- łyżeczka miodu,
- szczypiorek,
- łyżka jogurtu greckiego,
- masło,
- sól i pieprz.

Jak przygotować pieczarki faszerowane fetą?
1. Pieczarki podsmażyłam na maśle z obu stron, aż zrobiły się rumiane.
2. Fetę zblendowałam z jogurtem, solą i pieprzem. Dodałam pokruszone orzechy włoskie, miód i posiekany szczypiorek.
3. Pieczarki nafaszerowałam serową masą.

Zobacz również

Dotkliwa porażka Garbarni. Tylu goli w jednym meczu jeszcze nie straciła

Dotkliwa porażka Garbarni. Tylu goli w jednym meczu jeszcze nie straciła

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Polecamy

Kobieta skuterem wjechała pod ciężarówkę. Teraz walczy o życie!

Kobieta skuterem wjechała pod ciężarówkę. Teraz walczy o życie!

W czerwcu pierwsze kurki. To musisz wiedzieć o pieprznikach jadalnych

W czerwcu pierwsze kurki. To musisz wiedzieć o pieprznikach jadalnych

Najlepsze prezenty na Dzień Matki DIY. Nie kupisz ich w żadnym sklepie!

Najlepsze prezenty na Dzień Matki DIY. Nie kupisz ich w żadnym sklepie!