MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przez za grubo zmieloną kawę woda przepływa i nie wydobywa z...
fot. Pixabay.com

Takie są najczęstsze błędy przy parzeniu kawy. Przez to kawa traci smak i swoje właściwości

Odpowiedni stopień zmielenia ziaren

Przez za grubo zmieloną kawę woda przepływa i nie wydobywa z niej całości aromatu. Zaś przy zbyt drobno zmielonej kawie, woda nie może przecisnąć się przez kawowe drobiny i przepala kawę – napój staje się kwaśny i gorzki.

Zobacz również

Utrudnienia na ważnym skrzyżowaniu w centrum Tarnowa. Nie działają światła!

NOWE
Utrudnienia na ważnym skrzyżowaniu w centrum Tarnowa. Nie działają światła!

Nowy projekt-room w Kaliszu

NOWE
Nowy projekt-room w Kaliszu

Polecamy

Tragedia na drodze. Nie żyje dwóch motocyklistów, trzeci jest ranny

Tragedia na drodze. Nie żyje dwóch motocyklistów, trzeci jest ranny

Nowym mostem na kąpielisko Kopalnia. Za chwilę rusza budowa!

Nowym mostem na kąpielisko Kopalnia. Za chwilę rusza budowa!

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego