Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Przywrócenie głosowania korespondencyjnego. Sprawa budzi ogromne emocje wśród posłów

Przywrócenie głosowania korespondencyjnego. Sprawa budzi ogromne emocje wśród posłów

Spore zmiany w starostwie w Świeciu. Jest nowy starosta

Spore zmiany w starostwie w Świeciu. Jest nowy starosta

Polecamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Pierwsze polskie maliny w sprzedaży. Cena nie dla każdego

Pierwsze polskie maliny w sprzedaży. Cena nie dla każdego

Startuje reprezentacyjny sezon w siatkówce. Kiedy pierwsze mecze o stawkę?

Startuje reprezentacyjny sezon w siatkówce. Kiedy pierwsze mecze o stawkę?