Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku
Pierwsze kroki w gastronomii stawiałem jeszcze jako nastolatek, w barze w okolicach Rzymu, gdzie wracałem regularnie przez 6 lat. Następnie przyszedł czas na przygodę z gastronomią hotelową, którą rozpocząłem pracując w restauracji hotelu Hilton Warsaw City. Praca w hotelu należącym do międzynarodowej sieci otworzyła mi drzwi na świat - a mianowicie transfer międzynarodowy i możliwość pracy w restauracji Lexington Grill hotelu Waldorf Astoria Ras Al Khaimah w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
Do stolicy Dolnego Śląska trafiłem w 2018 roku na stanowisko Koordynatora F&B w hotelu DoubleTree by Hilton Wrocław, następnie objąłem stanowisko Managera Restauracji w Zamku Topacz.
Od 2021 roku kieruje całą gastronomią hotelu The Bridge Wrocław MGallery Hotel Collection.
- Telefon dla klientów: 572778222
- Adres lokalu: pl. Katedralny 8, Wrocław
- Kliknij i odwiedź stronę internetową
- Kliknij i odwiedź profil na Facebooku
____________
UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gazetawroclawska.pl/mistrzowie-smaku