MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3 razy...
fot. Fot. Mariusz KapalA / Gazeta Lubuska

Co jeść, żeby czuć się dobrze? Które produkty wspierają zdrowie i odporność? [GALERIA]

3 razy

Dzieje się tak za sprawą pasteryzacji. Polega ona na podgrzaniu opakowania z sokiem, a następnie schłodzeniu, dzięki czemu giną drobnoustroje odpowiedzialne za psucie się produktu, a sok staje się dłużej przydatny do spożycia. Nie trzeba się obawiać pasteryzowanych soków – pasteryzacja jest powszechnie stosowana od dekad, choćby przy robieniu przetworów na zimę. I jak widać, przynosi korzyści.

Zobacz również

Charytatywna zbiórka krwi w Złoczewie. Akcja dla chorego strażaka ZDJĘCIA

NOWE
Charytatywna zbiórka krwi w Złoczewie. Akcja dla chorego strażaka ZDJĘCIA

Za nami Bieg Zielonego Jabłuszka – pierwsza skierniewicka impreza biegowa w sezonie

NOWE
Za nami Bieg Zielonego Jabłuszka – pierwsza skierniewicka impreza biegowa w sezonie

Polecamy

Sabalenka: „W Roland Garros Cię dopadnę”. Świątek: „Zobaczymy” [WIDEO]

Sabalenka: „W Roland Garros Cię dopadnę”. Świątek: „Zobaczymy” [WIDEO]

Samochód dachował na Dolnym Śląsku. Ranne dwie osoby, w tym 6-latka

Samochód dachował na Dolnym Śląsku. Ranne dwie osoby, w tym 6-latka

Świątek i Sabalenka finałem w Rzymie tworzą historię. Dawno czegoś takiego nie było!

Świątek i Sabalenka finałem w Rzymie tworzą historię. Dawno czegoś takiego nie było!