Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Obchody 233. rocznicy uchwalenia Konstytucji 3 Maja w Warce [ZDJĘCIA]

Obchody 233. rocznicy uchwalenia Konstytucji 3 Maja w Warce [ZDJĘCIA]

XXXI Sztumski Bieg Solidarności. Zobacz, jak zawodnicy finiszowali | ZDJĘCIA cz. 2

XXXI Sztumski Bieg Solidarności. Zobacz, jak zawodnicy finiszowali | ZDJĘCIA cz. 2

Polecamy

Śmiertelny wypadek na Dolnym Śląsku. Dwie osoby zginęły na miejscu

Śmiertelny wypadek na Dolnym Śląsku. Dwie osoby zginęły na miejscu

Świetna postawa polskich tenisistek w Lleidzie. Cztery zwycięstwa bez straty seta!

Świetna postawa polskich tenisistek w Lleidzie. Cztery zwycięstwa bez straty seta!

Koła olimpijskie spłonęły w Paryżu. Śmieciarze zapowiadają strajk podczas igrzysk

Koła olimpijskie spłonęły w Paryżu. Śmieciarze zapowiadają strajk podczas igrzysk