MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dr Anna Żołnierzyk, z Wydziału Nauk o Żywności, zaznacza, że...
fot. Janusz WóJtowicz / Polska Press Grupa

Sałatka ze świerszczem i deser z mącznikiem młynarkiem. Jak przyrządzić robaki?

Dr Anna Żołnierzyk, z Wydziału Nauk o Żywności, zaznacza, że świerszcze czy szarańcze już wkrótce mogą stanowić składnik naszych dań. - Do 2050 roku będziemy potrzebować dwa i pół raza więcej żywności i niestety nie znajdziemy jej na polu.

Zobacz również

Za nami wyjątkowa I Komunia Święta w parafii pw. NMP Wniebowziętej w Zbąszyniu!

Za nami wyjątkowa I Komunia Święta w parafii pw. NMP Wniebowziętej w Zbąszyniu!

Czy to danie jest z Wielkopolski? Rozwiąż QUIZ!

Czy to danie jest z Wielkopolski? Rozwiąż QUIZ!

Polecamy

Interesujesz się Koreą Południową? Ten polski festiwal cię zachwyci

Interesujesz się Koreą Południową? Ten polski festiwal cię zachwyci

Prof. Marek Gzik: Siedem miliardów złotych więcej na badania i rozwój polskiej nauki

Prof. Marek Gzik: Siedem miliardów złotych więcej na badania i rozwój polskiej nauki

Stewardesa odsłania tajemnicę. Jakie skargi pasażerów najbardziej irytują załogę?

Stewardesa odsłania tajemnicę. Jakie skargi pasażerów najbardziej irytują załogę?