W sobotę w papierowym wydaniu Gazety Wrocławskiej dodatek "Magazyn Rodzinny" a w nim:
- przepisy na: pulled pork, czyli rwaną wieprzowina na ostro; schab ze śliwkami i miodem; żeberka z piekarnikiem z sosem barbecue; szynka pieczona w coca-coli; rostbef pieczony bez kości
- porady: jakie mięso lubi estragon, a które rozmaryn; brytfanna czy garnek - co lepsze; wysuszyłaś pieczeń na wiór - co teraz? A także domowe porady gospodyń miejskich i wiejskich na temat marynowania pieczeni, okraszone kilkoma ciekawymi przepisami
- infekcje oczu u małego dziecka - jak sobie z nimi radzić
- barwne i modne bransoletki oraz naszyjniki z kolorowych gumek - jak je upleść - instrukcja "krok po kroku"
- z ciężkiego motoru przesiadła się na fotel u fryzjera - niezwykła metamorfoza Edyty
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?