Te kuchenne rewolucje Magdy Gessler na Dolnym Śląsku naprawdę się udały

Magdalena Pasiewicz
Magdalena Pasiewicz
Kuchenne Rewolucje już od dekady pomagają restauracjom stanąć na nogi. Magda Gessler znana ze swojego bezkompromisowego podejścia niejednokrotnie doprowadzała właścicieli lokali do łez. Kto wytrzymał trudy Kuchennych Rewolucji i cierpliwie stosował się do wskazówek, dziś cieszy się z sukcesu. Zobacz, które dolnośląskie restauracje po Kuchennych Rewolucjach rozkwitły.Zobacz na kolejnych slajdach, które Kuchenne Rewolucje z Dolnego Śląska się udały - posługuj się myszką, klawiszami strzałek na klawiaturze lub gestami Karczma Bławatek
Kuchenne Rewolucje już od dekady pomagają restauracjom stanąć na nogi. Magda Gessler znana ze swojego bezkompromisowego podejścia niejednokrotnie doprowadzała właścicieli lokali do łez. Kto wytrzymał trudy Kuchennych Rewolucji i cierpliwie stosował się do wskazówek, dziś cieszy się z sukcesu. Zobacz, które dolnośląskie restauracje po Kuchennych Rewolucjach rozkwitły.

Na miękko czy na twardo? Który sposób gotowania jaj jest lepszy?

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Grażyna

steak

Dodaj ogłoszenie