Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 22
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa...
fot. Materiały prasowe

Specjały Nadodrza 2019. Zobacz, jakich pyszności można skosztować [GALERIA]

Specjały Nadodrza 2019. Zobacz, jakich pyszności można skosztować [GALERIA]

Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.

Zobacz również

Dwa potrącenia pieszych na drogach powiatu olkuskiego. Interweniował helikopter LPR

NOWE
Dwa potrącenia pieszych na drogach powiatu olkuskiego. Interweniował helikopter LPR

Dwa potrącenia pieszych na drogach powiatu olkuskiego. Interweniował helikopter LPR

NOWE
Dwa potrącenia pieszych na drogach powiatu olkuskiego. Interweniował helikopter LPR

Polecamy

22 kwietnia obserwuj nocne niebo. Zobaczysz coś niesamowitego!

22 kwietnia obserwuj nocne niebo. Zobaczysz coś niesamowitego!

Polska siatkarka przyjęła chrzest i... zmienia barwy klubowe. Jaki klub wybrała?

Polska siatkarka przyjęła chrzest i... zmienia barwy klubowe. Jaki klub wybrała?

Wybuch w dużym zakładzie. Utylizują tu akumulatory! Co się stało? | FILM

Wybuch w dużym zakładzie. Utylizują tu akumulatory! Co się stało? | FILM