MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Specjały Nadodrza 2019. Zobacz, jakich pyszności można skosztować [GALERIA]

Kinga Mierzwiak
Kinga Mierzwiak
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować  19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały. Materiały prasowe
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

26-letni Ukrainiec próbował nakłonić Polaka do szpiegowania

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska