Specjały Nadodrza 2019. Zobacz, jakich pyszności można skosztować [GALERIA]

Kinga Mierzwiak
Kinga Mierzwiak
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować  19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały. Materiały prasowe
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.

TSUE na wojnie z Polską

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

p
piast

Na Łokietka 6 po tej reklamie zaglądnę

Dodaj ogłoszenie