Specjały Nadodrza 2019. Zobacz, jakich pyszności można skosztować [GALERIA]

Kinga Mierzwiak
Kinga Mierzwiak
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować  19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały. Materiały prasowe
Przez cały najbliższy weekend (23 i 24 listopada) potrwa jesienna edycja akcji Specjały Nadodrza. W tych dniach można skosztować 19 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie na tę okazję przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Wśród propozycji znalazły się więc m.in. kartacze z kapustą, ptysie z kruszonką, kus kus, chałka wegańska czy sycylijskie arrancino. W każdym z miejsc za specjał z napojem zapłacimy 12 złotych. Liczba specjałów ograniczona. Organizatorzy proszą o wyrozumiałość w przypadku obejścia się smakiem. Dla wrocławian biorących udział w akcji przewidziano nagrody. W każdym miejscu będzie można dostać pieczątkę, a po zebraniu sześciu stempli wziąć udział w losowaniu niespodzianek. Zobaczcie, gdzie dostaniemy jakie specjały.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

kup najtaniej

Poco

POCO M5 6/128GB Żółty

930,00 zł

kup najtaniej

realme

Realme GT Neo 2 12/256GB Zielony

1 799,00 zł

kup najtaniej

realme

Realme GT 5G 8/128GB Niebieski

1 498,00 zł

kup najtaniej

realme

Realme C30 3/32GB Czarny

489,00 zł

kup najtaniej

Cubot

Cubot P50 6/128GB Czarny

589,99 zł
Materiały promocyjne partnera

Francja rozważa przekazanie Ukrainie czołgów Leclerc

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

p
piast

Na Łokietka 6 po tej reklamie zaglądnę

Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska
Dodaj ogłoszenie