Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Oto najlepsze smaki Dolnego Śląska. Zobacz [GALERIA]

Kinga Mierzwiak
Kinga Mierzwiak
Ser z czosnkiem lub pieprzem cytrynowym, paprykarz z ryb słodkowodnych, hummus z wędzonym pstrągiem, miód lipowy z propolisem czy jagody leśne w syropie - to tylko niektóre z produktów, które nagrodzono w konkursie "Najlepsze Smaki Dolnego Śląska". Konkurs organizowany jest w ramach festiwalu Europa na Widelcu. Dziś jednak zaprezentowano jego wyniki, a my możemy Wam podpowiedzieć, jakie regionalne produkty naprawdę warto mieć w swojej spiżarni. Zobaczcie.
Ser z czosnkiem lub pieprzem cytrynowym, paprykarz z ryb słodkowodnych, hummus z wędzonym pstrągiem, miód lipowy z propolisem czy jagody leśne w syropie - to tylko niektóre z produktów, które nagrodzono w konkursie "Najlepsze Smaki Dolnego Śląska". Konkurs organizowany jest w ramach festiwalu Europa na Widelcu. Dziś jednak zaprezentowano jego wyniki, a my możemy Wam podpowiedzieć, jakie regionalne produkty naprawdę warto mieć w swojej spiżarni. Zobaczcie. Pawel Relikowski / Polska Press
Ser z czosnkiem lub pieprzem cytrynowym, paprykarz z ryb słodkowodnych, hummus z wędzonym pstrągiem, miód lipowy z propolisem czy jagody leśne w syropie - to tylko niektóre z produktów, które nagrodzono w konkursie "Najlepsze Smaki Dolnego Śląska". Konkurs organizowany jest w ramach festiwalu Europa na Widelcu. Dziś jednak zaprezentowano jego wyniki, a my możemy Wam podpowiedzieć, jakie regionalne produkty naprawdę warto mieć w swojej spiżarni. Zobaczcie.
od 12 lat
Wideo

Protest w obronie Parku Śląskiego i drzew w Chorzowie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska