Jarmark potrwa od 20 marca do października. Organizowany będzie co tydzień w czwartek i w piątek (oprócz dni ustawowo wolnych od pracy). Stoiska można odwiedzać od godz. 10 do 20.
Na stoiskach będzie można nie tylko kupić mnóstwo świeżych, wytwarzanych naturalnie produktów takich jak kozie sery, twarogi, miody czy soki, ale także smacznie zjeść. Znajdą się tam stoiska z pielmieni, czyli małymi pierożkami, charakterystycznymi dla kuchni rosyjskiej, nadziewanymi mięsem i warzywami oraz chińskie sakwy z nadzieniem mięsnym i oryginalna soljanka.
Czwartkowa inauguracja sezonu odbędzie się pod hasłem „Wiosenny detoks”. W planach jest wielkie komponowanie koktajlów witaminowych oczyszczających organizm. W programie są także warsztaty jogi (godz. 16.) i warsztaty zumby (godz. 17)
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?