Spis treści
- Kliknij w przycisk, aby zobaczyć adresy najciekawszych restauracji, które przeszły rewolucję pod okiem Magdy Gessler
- Najciekawsze restauracje po „Kuchennych Rewolucjach” w Polsce
- Najlepsze restauracje po „Kuchennych Rewolucjach” w Polsce
- Zobacz adresy restauracji w Polsce po „Kuchennych Rewolucjach"
- Kiedy nowy sezon „Kuchennych Rewolucji”?
„Kuchenne Rewolucje”, prowadzone przez znaną restauratorkę Magdę Gessler, emitowane są na antenie telewizji TVN od marca 2010 roku. Dla wielu lokali to duża szansa nie tylko na przetrwanie, ale na nowe życie i rozwinięcie biznesu. Czasem trzeba dodać restauratorom odrobiny otuchy i pobudzić ich do działania, innym razem Magda Gessler rozwiązuje konflikty w zespołach lub pokazuje, w jaki sposób należy zmienić proponowaną kuchnię. Wiele z tych miejsc po rewolucji zmienia nie tylko wygląd, ale też profil, menu, sposób zarządzania i gotowania.
Kliknij w przycisk, aby zobaczyć adresy najciekawszych restauracji, które przeszły rewolucję pod okiem Magdy Gessler
Najciekawsze restauracje po „Kuchennych Rewolucjach” w Polsce
Gaumarjos - Warszawa
Jednym z najciekawszych lokali po „Kuchennych Rewolucjach” jest Gaumarjos, restauracja gruzińska z Warszawy. Lokal znajduje się na Ursynowie, a rewolucja została przedstawiona w 13 odcinku 6 sezonu programu. Właścicielami restauracji są Liana i David Gamtsemlidze, którzy oboje mają wykształcenie artystyczne. Ich twórcze podejście widać również w lokalu, który jest kolorowy i radosny. Wystrój współgra z artystyczną osobowością. Właściciele przyznają, że była to rewolucja zawodowa i miała również wpływ na polepszenie ich życia prywatnego. Po ponad 10 latach od emisji programu restauracja wciąż cieszy się dużą popularnością. W szczególności goście chcą wypróbować gruzińskich chinkali, które Magda Gessler upodobniła wyglądem do kobiecych piersi.