Trzy festiwale w IASE we Wrocławiu
Jeszcze tylko do niedzieli (29 stycznia) we wrocławskim IASE będzie można spróbować perskich pierogów, udonu z kimchi, owoców w czekoladzie, a także rzemieślniczych alkoholi. Niespotykany mix zawdzięczamy aż trzem festiwalom, które odbywają się w okolicach Hali Stulecia.
Trzy festiwale w IASE we Wrocławiu
W ramach Festiwalu Piwa, Wina i Trunków Rzemieślniczych można również spróbować nieco mocniejszych alkoholi. Na jednym ze stoisk znajdziecie nalewki w ozdobnych karafkach. Kupujący mogą wybrać, czy wolą całą butelkę trunku, czy wolą skosztować na kieliszki lub kufle. Alejka z alkoholami znajduje się pośrodku hali.
Trzy festiwale w IASE we Wrocławiu
Jeszcze tylko do niedzieli (29 stycznia) we wrocławskim IASE będzie można spróbować perskich pierogów, udonu z kimchi, owoców w czekoladzie, a także rzemieślniczych alkoholi. Niespotykany mix zawdzięczamy aż trzem festiwalom, które odbywają się w okolicach Hali Stulecia.
Trzy festiwale w IASE we Wrocławiu
Pierwszą część hali zajmują stoiska w ramach Festiwalu Azjatyckiego we Wrocławiu. Znajdziemy tam dania kuchni kaukaskiej (np. chinkali), dalekowschodniej (udon z różnym rodzajem mięs), a nawet tureckiej (baklawa). Dalej rozstawione są stoły, przy których można zjeść, a za nimi odbywają się kolejne festiwale.