Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Ale pycha! Dolnośląskie specjały w Pasażu Grunwaldzkim

JK, fot. Jarosław Jakubczak
Dolnośląskie Smaki w Pasażu Grunwaldzkim
Dolnośląskie Smaki w Pasażu Grunwaldzkim Jarosław Jakubczak
Specjały dolnośląskiej kuchni można jeszcze go godz. 16 degustować w Pasażu Grunwaldzkim. W galerii czekają na was m.in. m.in. sery kozie z Gospodarstwa ekologicznego „Kozia Łąka” z Łomnicy.

Są też soki tłoczone na zimno z Gospodarstwa Sadowniczego „Maciejowy Sad” z Lutyni czy tradycyjne wędliny z P.P.M.G. „Galicja” z Niemczy. Wszystko w ramach konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” organizowanego przez Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego i Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu.

DOLNOŚLĄSKIE SPECJAŁY. Zobacz więcej zdjęć

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska